Eindejaarscampagne
Licht in handen

De periode rond kerst is voor veel vrouwen die we treffen een donkere tijd. Familie woont soms ver weg, en/of er is geen sociaal vangnet. Daarom willen we juist in deze tijd wat extra liefde verspreiden. En jij kunt meedoen, want jij hebt licht in handen!

Onze maatschappelijk werkers en jobcoach spreken dagelijks vrouwen en mannen die verlangen naar een beetje licht in hun leven. We moedigen hen vanaf de zijlijn aan. Doe je ook mee?

Stichting De Haven biedt vrouwen en mannen praktische hulp bij uitstappen, verzorgt taallessen en geeft jobcoaching op het gebied van opleiding en werk. Jouw donatie helpt mensen om de persoon te kunnen zijn zoals God hen bedoeld heeft. Je hebt werkelijk licht in handen in deze donkere maand.

Ja, ik geef een eindejaarsdonatie

Lees ons leesplan
'Licht in handen'

Je leven kan donker zijn. Misschien mis je een geliefde, heb je te maken met ziekte, of haal je geen vreugde meer uit het leven. In dit leesplan zien we drie vrouwen die het duister van dichtbij ervaren. Maar zij vinden de kracht om het licht dat God geeft te omarmen en te verspreiden. Hopelijk bemoedigt dit jou dat óók jij licht in handen hebt. Zijn licht is jouw licht!

Lees ons leesplan in de Bijbel App van YouVersion.