Doe mee

Wij willen een stem geven aan hen wiens stem niet gehoord wordt. Doe je mee? Kom in actie en doneer, kom bij ons werken of start een fondsenwervende actie met je kerk, bedrijf of vereniging.

Doneer

Maak verschil en breng licht in de donkere wereld van prostitutie. Met jouw bijdrage kunnen wij mensen in de seksindustrie een cadeau of Bijbel geven. Ook kunnen wij Nederlandse taalcursussen geven, en begeleiding bieden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jouw donatie heeft impact.

Kom bij ons werken

Heb jij een groot hart voor vrouwen en mannen die werken in de prostitutie? Wil jij deze mensen laten groeien en tot hun recht laten komen? Kom bij ons werken!

Wij hebben verschillende functies beschikbaar, zowel betaald als onbetaald. Of je nu als vrijwilliger werkt of lid van het Haventeam: we hebben elkaar nodig en bouwen samen aan een waardevolle organisatie. Doe je mee?

Start een actie

Sta op tegen onrecht, vernedering en dwang in de prostitutie. Start een fondsenwervende actie met je kerk, bedrijf of vereniging. Zo geef jij het werk van De Haven meer bekendheid, en ben je een inspiratiebron voor de mensen om je heen. Samen bereiken we meer!

Lees een leesplan

Gods hart gaat uit naar mensen die in onrecht leven, vernederd en veroordeeld worden, dat lees je in Bijbel. En daarom biedt De Haven leesplannen aan via de bekende Bijbel App van YouVersion.

Lees je mee over thema's als veroordeling, genade, vergeving en naastenliefde?