Start een fondsenwervende actie met je kerk, bedrijf of vereniging. Zo geef jij het werk van De Haven meer bekendheid, en ben je een inspiratiebron voor de mensen om je heen. Samen bereiken we meer!

Kom in actie met je kerk

Wil jouw kerk opstaan tegen onrecht in de prostitutie? Deze strijd begint bij bewustwording. We willen je graag uitnodigen ons een plek te geven op jullie collecterooster.

Graag ondersteunen we jouw kerk hierin door een Haven-spreker langs te sturen. Onze sprekers delen graag over het werk van De Haven in jouw kerk, tijdens je gemeenteavond of op evenementen. Ook sturen we je graag informatiemateriaal toe, zoals flyers en posters.

Raak betrokken met je onderneming

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze cliƫnten verder te helpen. Een steunend netwerk is essentieel. Wil je meebouwen aan een toekomst voor de mensen die we treffen?

Misschien is jouw bedrijf de stabiele basis waar onze cliƫnten gemotiveerd aan de slag kunnen gaan wanneer zij uitgestapt zijn. Of zie jij mogelijkheden om op een andere manier een bijdrage te leveren aan het werk van De Haven. We horen graag van je, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Start je eigen actie

Start op eigen initiatief een fondsenwervende actie met je kerk, bedrijf of vereniging. Zo geef jij het werk van De Haven meer bekendheid, en ben je een inspiratiebron voor de mensen om je heen. Samen bereiken we meer!

We horen graag over jouw actie. Zo kunnen we jou ondersteunen door promotiemateriaal toe te sturen en jouw actie te delen op onze sociale media kanalen. Laat je het ons weten?