Tara werd verliefd op een loverboy, en ging van pooier naar pooier.

Tara is 16 als ze in handen komt van haar loverboy: “Ik heb nu niks meer. Al die mannen zijn doorgegaan met hun leven, maar ik heb nooit de kans gekregen om een volwassen vrouw te worden. Op mijn zestiende hebben zij dat gestopt.”

Als jong meisje heeft Tara te maken met seksueel misbruik en een moeilijke thuissituatie: “Ik was heel erg op zoek naar liefde, maar dit kreeg ik niet. Daardoor werd ik gemakkelijk verliefd op mijn pooier. Eenmaal in een relatie ging het heel snel.”

Vier keer mishandelde mijn pooier mij zover dat ik een baby verloor, maar mijn kinderwens neemt hij me nooit af.

Binnen vier weken wordt Tara aan het werk gezet in de seksindustrie: “Hij bracht mij eerst naar een tippelzone. Deze ging om één uur ‘s nachts dicht. Daarna werd ik naar een seksclub gebracht. Mijn ex zat aan de bar als ik daar aan het werk was. Hij hield mij nauwlettend in de gaten. Het geld dat ik verdiende heb ik nooit gezien, dat ging direct naar mijn pooier.”

Jarenlang werkt Tara gedwongen voor verschillende mannen: “Uiteindelijk ben ik steeds van “vriendje” naar “vriendje” gegaan. Soms omdat ik zelf bescherming nodig had, maar ook omdat ik werd doorverkocht aan een andere pooier. Deze mannen waren altijd slecht voor mij. In mijn tijd in de seksindustrie ben ik meerdere keren zwanger geweest. Ik heb mijn kindjes nooit levend ontmoet. Vier keer mishandelde mijn pooier mij zover dat ik een baby verloor.”

Ik ben tijdenlang, ik weet niet eens hoe lang,  in een huis geweest en gedrogeerd

Om alle ellende en misbruik te kunnen ondergaan, raakt Tara verslaafd: “De mannen die mij misbruikten, gaven mij drugs waardoor ik werd verdoofd. Ik raakte verslaafd, doordat zij mij spul gaven. Ik had weinig weerstand dus ik nam het maar. Van veel dingen weet ik ook niks meer. Zo ben ik tijdenlang, ik weet niet eens hoe lang,  in een huis geweest en gedrogeerd. Ze bonden mijn arm af en spoten heroïne in. Ondertussen werd ik verkracht. Als ik dan weer bijkwam leek het een maand later.”

Sinds een aantal weken is Tara gevlucht van haar pooier: “Ik zit nu in een opvang. Hier kick ik af van mijn verslaving en ben ik gestart met traumaverwerking. Dit is spannend omdat het ene trauma boven komt als ik het andere heb verwerkt. Veel dingen had ik verdrongen en wist ik echt niet meer.”Vol verwachting kijkt Tara uit naar het moment dat ze de seksindustrie en haar verleden voorgoed achter zich kan laten: “Dan begint mijn echte leven. Ik kijk uit om deel te nemen aan een andere en nieuwe wereld.”

*Dit verhaal is gebaseerd op feiten. Vanwege privacyredenen is Tara niet de echte naam van deze vrouw, en is zij niet de vrouw op de foto.

Raakt dit levensverhaal jou?

Wil je weten welke verhalen schuilgaan achter de mensen in de prostitutiestraten en bordelen? Ontvang rauwe, maar ook hoopvolle verhalen rechtstreeks in je mailbox.