Kerstactie
Jij hebt licht in handen!

De periode rond kerst is voor veel vrouwen die we treffen een donkere tijd. Familie woont soms ver weg, en/of er is geen sociaal vangnet. Daarom willen we juist in deze tijd wat extra liefde verspreiden. En jij kunt meedoen, want jij hebt licht in handen!

Door jouw donatie bezoekt Stichting De Haven de vrouwen in de prostitutiestraten en bordelen, en geven zij namens jou een kerstcadeau. Deze persoonlijke aandacht en tijd, juist in de decembermaand, betekent veel voor deze vrouwen. Het geeft hen hoop, en zicht op een nieuwe toekomst.

DOE JE MEE?
Voor €20 geven wij een vrouw een mooi verwenpakket waarmee zij zich gezien en geliefd voelt. We maken haar leven een stukje lichter.

Je kunt ook een half cadeau geven, of meerdere cadeaus. Vul dan zelf het gewenste bedrag in. Dank je wel voor het geven van licht!

Doneer een kerstcadeau

Is het beoogde bedrag voor de kerstcadeaus behaald? Dan gaan de overige donaties naar ons uitstaptraject. Met dit traject begeleiden we vrouwen naar een nieuwe toekomst buiten de seksindustrie. Dank je wel voor jouw steun!