Voorjaarscampagne
'Zomercafé'

Dagelijks ontmoeten wij mensen die werkzaam zijn in de prostitutie. Wij bezoeken hen op hun werkplek, en verwelkomen hen op ons inloopkantoor in Den Haag en Rotterdam. Deze ontmoetingen zijn de momenten waar we het voor doen: elkaar zien van mens tot mens.

Draag jij bij aan ons Zomercafé, en maak je ontmoetingen met mensen uit de prostitutie mogelijk?

We willen van onze achtertuin een gezellige plek maken waar tijd en ruimte is om op adem te komen, alleen of met elkaar. We willen een plek creëren waar herstel mag plaatsvinden en waar vriendschappen kunnen ontstaan. Een plek waar veiligheid heerst.
Een thuis waar we elkaar zien.

Op dit moment bestaat de achtertuin van ons inloopkantoor vooral uit tegels. Graag voegen we (meer) groen toe, maken we gezellige loungehoekjes en verrijken we onze binnenplaats met eet- en drinkmogelijkheden, zoals een buitenkeuken. Help je mee om dit mooie doel voor elkaar te krijgen?

Ja, ik wil bijdragen

Alecs verhaal staat centraal in onze voorjaarscampagne.

"Ik had nooit gedacht dat ik mijn lichaam zou gebruiken, maar het leek mijn enige manier van ontsnappen."

Bestel ons kaartenset

Speciaal voor De Haven is een kaartenset ontworpen met profetische boodschap. Op iedere kaart staat de vrijheid van de vrouw centraal. De volledige opbrengst van het kaartenset gaat naar het werk van De Haven.