Doneren

Steun ons financieel

Zonder jou zijn wij De Haven niet. Met jouw gebed en financiële steun kunnen moeders, dochters en zussen uit de prostitutie stappen. Allebei even onmisbaar. Ben jij geraakt door wat wij doen en benieuwd wat jij kunt doen? Lees snel verder.

Schitter als een Licht

Wij geloven dat we een strijd voeren tegen onrecht in de seksindustrie. Samen bestrijden we deze duisternis met Licht! Steun jij Stichting de Haven? Schitter als een Licht en navigeer mensen in de seksindustrie als een baken van licht naar een veiligere plek. Met een kleine vaste bijdrage ondersteun jij vrouwen bij het uitstappen en maak je hun leven lichter.

Sta op en schitter
 • Door vrouwen te helpen uit de seksindustrie te stappen
 • Door het werk van Stichting de Haven te steunen
 • Door actuele ontwikkelingen rondom prostitutie te volgen

 • *Word nu donateur voor minimaal 10 Euro per maand en ontvang een gratis kaartenset cadeau.

  Ja, ik laat mijn licht schijnen


  Word een Lichtgever

  Hou jij van actie en zet jij je graag in voor vrouwen en mannen in de seksindustrie! Bij De Haven is veel mogelijk. Hieronder een paar voorbeelden wat jij kunt doen. Heb je zelf een creatief idee? Neem contact op via het onderstaande button en we verkennen met jou de mogelijkheden!

 • Laat je sponsoren bij een sportevenement
 • Organiseer een zangavond in jouw kerk
 • Organiseer een rommelmarkt

 • Wij voorzien je graag van informatie of helpen je met de communicatie.

  Neem contact op


  Geef een gift

  Je kunt vandaag vrouwen helpen om uit de prostitutie te stappen. Jouw gift wordt besteed aan het uitstapprogramma. Stichting De Haven heeft een ANBI-status, je gift is dus aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. NL45 INGB 0007361219, t.n.v. Stichting de Haven

  Ja, ik wil geven


  Bid mee

  We ontmoeten elke dag sterke vrouwen in moeilijke situaties. Wij geloven dat juist in dit soort momenten deze vrouwen moeten worden gedragen door gebed. Bid jij met ons mee? Meld je hieronder aan en ontvang regelmatig updates met gebedspunten.

  Ja, ik wil mee bidden


  Help ons helpen!

  Zoals we al zeiden; we kunnen niet zonder hulp. Help jij ons om zoveel mogelijk vrouwen (en mannen) uit de seksindustrie te stappen?