Voor kerken

Raak betrokken

We roepen kerken op om actief op te staan tegen onrecht in de seksindustrie. Door middel van gebed, door ons werk te ondersteunen of door een van onze sprekers uit te nodigen.

Nodig ons uit

Wil jouw kerk ook opstaan tegen onrecht in de seksindustrie. Deze strijd begint bij bewustwording. Nodig een Haven-spreker uit voor preken, toespraken en conferenties. Ervaren sprekers delen graag ons verhaal in jouw kerk, tijdens je gemeenteavond of op evenementen.

Stuur een mail naar De Haven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Word partner

Partnerkerken zijn cruciaal om ons werk te kunnen doen. Raak intensief betrokken op ons werk door partnerkerk te worden. Blijf regelmatig op de hoogte, bid met ons mee en duik dieper in het onderwerp. We kunnen langere tijd met elkaar verbonden blijven. Door bijvoorbeeld partnerkerk te worden. Wat dit inhoud hangt af van het DNA van jouw gemeente!

Raak intensief betrokken op ons werk door partnerkerk te worden. Zie jij mogelijkheden binnen jouw kerk, neem dan contact met ons op!  • Drs. Piet Vergunst – auteur en hoofdredacteur De Waarheidsvriend
    "Op de Bijbel gebaseerde hoop, terwijl je in doffe ellende verkeert. Dat geeft De Haven aan moeders, dochters en zussen in de seksindustrie. En als ik ‘moeders, dochters, zussen’ zeg, gaat het niet meer om ‘vrouwen in het algemeen’. We zien mensen van vlees en bloed voor ons, mensen van wie we houden. Veelal bracht een aangrijpende levensgeschiedenis hen achter de ramen. Steun De Haven! Steun om zoveel mogelijk vrouwen te begeleiden in een uitstapprogramma, om onrecht de kop in te drukken, om met de bewogenheid die Jezus ons leerde naar hen om te zien."
    Drs. Piet Vergunst – auteur en hoofdredacteur De Waarheidsvriend

Help ons helpen!

Zoals we al zeiden; we kunnen niet zonder hulp. Help jij ons om zoveel mogelijk vrouwen (en mannen) uit de seksindustrie te stappen?