Stichting De Haven stelt nieuwe directeur aan

21-09-2023

Jolanda van der Maas staat vanaf 1 december aan het roer van Stichting De Haven. Zij is momenteel werkzaam als leidinggevende van het Vrijwilligers Informatie Punt in Gemeente Zuidplas. Ze kijkt met groot enthousiasme uit naar haar nieuwe rol als directeur bij De Haven.

Jolanda: “Mensen in kwetsbare situaties hebben altijd mijn hart gehad. Zowel in mijn werk- als privéleven zet ik mij graag in voor mensen in de marge van de samenleving. Eerdere ontmoetingen met mensen die werkzaam zijn in de prostitutie lieten mij zien dat kwetsbaarheid en kracht vaak hand in hand gaan. Ik ervaar het als heel bijzonder dat ik mij als directeur bij De Haven voor deze doelgroep mag inzetten.”

Het bestuur van de Haven is blij met de benoeming: “Jolanda kan met haar werkervaring op een goede wijze leiding geven aan ons bijzondere werk onder vrouwen in de prostitutie. We zijn de interim-directeur Peter Strating dankbaar, dat hij deze taak adequaat heeft waargenomen. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst”, aldus voorzitter Chris Schaapman.