Nieuw kantoor met huiskamerfunctie

03-02-2021

Tweehonderddertig vierkante meter kantoorruimte kocht Stichting De Haven. Ruim 2,5 keer de oppervlakte van het huidige kantoor! Een fijn nieuw kantoor met huiskamerfunctie waar we straks honderden cliƫnten professioneel kunnen begeleiden. Intensieve en op maat gemaakte begeleiding is voor hen vaak heel hard nodig.

De verbouwing en aankoop zijn geregeld en financieel gedekt. Niet in de laatste plaats door leveranciers die diensten en goederen tegen kostprijs of deels gesponsord hebben aangeboden. In december zijn we begonnen met de verbouwing. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het houtwerk, elektra en leidingwerk.

Nu nog de inrichting! De huidige inventaris van De Haven is volledig afgeschreven en stamt nog uit de tijd dat er enkele medewerkers waren. Inmiddels is er een flinke groei doorgemaakt in heel de organisatie, en dus ook in het cliƫntenaantal. Maak jij het nu mogelijk dat het inloopkantoor een echt gezellige plek wordt waar vrouwen zich thuis voelen?

Help je mee?

Stoffeerders, meubelleveranciers en leveranciers zijn zeer bereid mee te denken en het werk en materiaal deels gesponsord of tegen kostprijs aan te bieden. Daar worden we stil van! Maar niet alles kan gratis en er moet een hoop worden aangeschaft om tot een professioneel en vooral laagdrempelig, gezellig inloopkantoor te komen.

Jouw bijdrage maakt mogelijk dat vrouwen in de seksindustrie terecht komen in ons warme kantoor met huiskamerfunctie. Hier kunnen ze groeien en stappen zetten om hun prostitutieleven achter zich te laten.