Identiteit

Waarom wij bestaan

Wat drijft ons? Wat geloven we? Hoe kijken we naar de wereld en naar de mens? Kortom: waarom bestaan we? De antwoorden op deze vragen vind je in de uitgangspunten van ons werk. Lees ze hieronder.


De kernwaardes van onze organisatie:

  • Trouw. We zijn trouw in het opzoeken van de vrouwen en laten ons niet afschrikken door vervelende woorden of gebeurtenissen. We werken samen met een vaste en groeiende achterban en werken graag langdurig samen met netwerkpartners.
  • Persoonlijk. We zijn uit op persoonlijke en gelijkwaardige ontmoetingen met cliënten, met elkaar, en met netwerkpartners. Alle maatschappelijk werktrajecten zijn afgestemd op de persoonlijke doelen van de cliënt. Haar ontwikkeling en empowerment staan voorop dus kijken we heel goed wat zij nodig heeft.
  • Bekwaam. Alle medewerkers streven naar het beste voor onze cliënten. De zorg die we bieden is van hoge kwaliteit. Hierin blijven we elkaar ook toetsen. We volgen trainingen en bewegen mee met ontwikkelingen in de seksindustrie.
  • Uitgesproken. We gaan ver in de behartiging van de belangen van onze cliënten. We willen hen een stem te geven en hen recht doen. We spreken ons uit, geven voorlichting en schetsen een zo volledig mogelijk beeld van de seksindustrie.
    Benieuwd naar onze (ontstaans)geschiedenis?