Wij zijn er voor jou

Verdien jij je geld in bijvoorbeeld een club, in een privéhuis in de straat of in een massagesalon? Ontvang je klanten thuis of op een hotelkamer? Stichting De Haven is er voor jou. Wij zijn er om je vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld je werk, je huis, geldzaken of je gezondheid. Maar natuurlijk zijn we er ook gewoon voor een kopje koffie en een praatje. En je kunt deelnemen aan één van onze gratis taallessen. Je kent ons misschien wel; wij zoeken je regelmatig op je werkplek op of je hebt weleens een berichtje van ons ontvangen. Kunnen we je ergens bij helpen?Vragen over geldHeb jij vragen over geld of schulden? Zoek je iemand die je helpt bij jouw administratie of belastingaangifte. Laat ons met je meedenken.Vragen over je woningBen jij op zoek naar een betaalbare en goede woning? Dat is erg lastig in Den Haag, dat weten we. Daarom zoeken we graag met je mee.Vragen over je werkHeb je vragen over je werk of denk je weleens na over ander werk? Onze jobcoach zoekt graag samen met jou naar de mogelijkheden!Vragen over je gezondheidHeb je rugpijn, voel je je onrustig of zelfs depressief? We gaan kijken graag met jou naar de mogelijkheden zodat jij je weer beter kunt voelen.Vragen over het levenZou je met iemand willen praten over je geloof of over de zin van je leven? Heb je vragen over je kinderen of familie? We zijn er voor je.Hoe werken wij?

Jij bent aan zet

Als we je kunnen helpen bij één of meerdere problemen, dan maken we graag kennis met je. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, vlakbij de Doubletstraat. Jij vertelt ons dan wat we voor je kunnen doen en wij helpen jou daarbij. Ons aanbod is gratis! En zijn je problemen opgelost? Dan nemen we afscheid van je als je dat wilt. You are in charge. Maar natuurlijk houden we graag contact met je.De verhalen

Verhalen van andere vrouwen

 • "De eerste dag dat ik achter het raam stond, moest de politie komen. Ik had ruzie met een klant omdat ik niet wilde doen wat hij me vroeg. Het is niet normaal dat een man aan je zit omdat hij ervoor betaald heeft. Op een dag kreeg ik een klant. Toen hij binnen was, keek hij me aan en zei: ‘Jij hoort hier niet. Je moet ermee stoppen. En dat heb ik gedaan.’  Nicole is maatje van Marisa. "Door Nicole voel ik me weer belangrijk. Ik krijg weer zelfvertrouwen en weet: ik mag er zijn.”

  *Vanwege privacyredenen is deze naam gefingeerd.
  Marisa*, diverse jaren werkzaam geweest in de seksindustrie
 • Barbara's verhaal

  "De eerste drie dagen dat ik achter het raam zit, werk ik niet. Ik huil en bid. " Na zes jaar besluit Gabriella te stoppen met het werk in de prostitutie: “Ik ben gestopt omdat ik moe was. Ik verdiende geen geld meer en ik haatte de mannen die mijn lichaam aanraakte. Soms overwoog ik om hen te vermoorden, zo erg had ik een hekel aan hen."  *Vanwege privacyredenen is deze naam gefingeerd.

  Gabriëlla*, ruim 6 jaar werkzaam geweest in de seksindustrie

Waar vind je ons?

Ons adres

Je vindt ons aan Hooftskade 91. Van maandag tot vrijdag kun je tussen 9:00 en 17:00 uur bij ons terecht via 070-4020804 of info@dehaven.nl. Wil je buiten die tijden contact met ons? Dan vul je het contactformulier in en nemen wij contact met jou op. Of je stuurt ons een WhatsApp-berichtje via 06-42848538.Wat kunnen wij voor jou doen?

Neem contact met ons op


Wat je vragen ook zijn, voel je vrij om altijd contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor jou. Helemaal gratis.