Wie zijn wij?

Ontmoet het team

Het Haven-team bestaat uit een diverse groep mannen en vrouwen met één doel: we willen moeders, zussen en dochters in de seksindustrie zien en niet bekijken zoals hun klanten dat doen. Sommigen van ons zetten zich parttime in, anderen fulltime. Het team bestaat uit 45 personen die betaald en onbetaald werk verrichten. Vanwege privacyoverwegingen kan niet iedereen zichtbaar in beeld komen.

Kom je ook bij ons werken?

Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk werker! De vacatures vind je hier.

Om de vrouwen heen

Een team van trouwe medewerkers

 • Nicole - maatje via ons maatjesproject
  “Het maatjesproject vind ik erg waardevol. Het opent mijn ogen en mijn hart. Ik wist dat ik er heel veel zou van groeien als persoon, maar vooral in mijn relatie met God. Ik ben erg dankbaar voor projecten zoals het maatjesproject.”
  Nicole - maatje via ons maatjesproject
 • “Al 20 jaar werk ik als veldwerker in de prostitutiestraten in Den Haag. Elke week bezoek ik meerdere keren per week de vrouwen. Ik wil deze vrouwen zien en niet bekijken zoals hun klanten dat doen!"
  Haddy - veldwerker
 • Bestuur De Haven
  Het bestuur van De Haven bestaat uit voorzitter Chris Schaapman, penningmeester Pieter Poortstra, secretaris Brenda van der Hoek en algemeen bestuurslid Hans Sprong: "Met elkaar strijden we tegen het onrecht in de prostitutie. Als bestuur willen we ondersteunend zijn door onze kennis in te zetten!"
  Bestuur De Haven

Kantoor


Maatschappelijk werkers


Benieuwd wat ons drijft?