Wat kun jij doen?

Wat jij als ondernemer kunt doen

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze vrouwen verder te helpen. Een steunend netwerk is essentieel. Word onderdeel van ons netwerk en bouw mee aan een toekomst voor vrouwen. Dat kun je onder andere doen door middel van:De ervaringen

Ondernemers maken dit mogelijk

 • Joelle*
  “Ik weet nog dat ik pas was begonnen met mijn nieuwe baan. Ik verdiende daar € 1200,- per maand terwijl ik dat in de prostitutie per dag verdiende. Maar ik heb me nog nooit zo rijk gevoeld! Dit was geld dat ik op een goede manier had verdiend!”

  *Vanwege privacy is deze naam gefingeerd
  Joelle*
 • Elena*
  “Ik kan eindelijk uit de prostitutie stappen. De afgelopen weken heb ik mijn Nederlands verbeterd en nu ga ik starten in een bloemenkas! Wat heb ik uitgekeken naar dit moment!” *Vanwege privacyredenen is deze naam gefingeerd.
  Elena*
 • Cloé*
  Dankzij de jobcoach van De Haven kan ik mijn droom waar maken! Ik ga starten met mijn nieuwe baan als schoonheidsspecialiste. Toen ik dit hoorde moest ik huilen en heb ik direct mijn vriendinnen gebeld. Ik kan niet wachten! *Vanwege privacyredenen is deze naam gefingeerd.
  Cloé*

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor het zakelijk netwerk. Daarin komen interessante artikelen langs en informatie over hoe je kan steunen en bijdragen of relevante info over ondernemersactiviteiten.