Doneren

Steun ons financieel

Zonder jou zijn wij De Haven niet. Met jouw gebed en financiële steun kunnen moeders, dochters en zussen uit de prostitutie stappen. Allebei even onmisbaar. Ben jij geraakt door wat wij doen en benieuwd wat jij kunt doen? Lees snel verder.

Word Havenloods

Word Havenloods en navigeer mensen in de seksindustrie naar een veiliger plek! Help mee te strijden tegen het onrecht in de prostitutie. Sluit je aan bij het team Havenloodsen. Met een kleine vaste bijdrage ondersteun jij vrouwen bij het uitstappen.

Havenloodsen
  • helpen vrouwen uit de seksindustrie te stappen
  • ontvangen regelmatig updates over het werk van De Haven
  • worden op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen rondom prostitutie

Ja, ik word Havenloods

Geef een gift

Je kunt vandaag vrouwen helpen om uit de prostitutie te stappen. Jouw gift wordt besteed aan het uitstapprogramma. Stichting De Haven heeft een ANBI-status, je gift is dus aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. NL45 INGB 0007361219, t.n.v. Stichting de Haven

Ja, ik wil geven


Bid mee

We ontmoeten elke dag sterke vrouwen in moeilijke situaties. Wij geloven dat juist in dit soort momenten deze vrouwen moeten worden gedragen door gebed. Bid jij met ons mee? Meld je hieronder aan en ontvang regelmatig updates met gebedspunten.

Ja, ik wil mee bidden


Help ons helpen!

Zoals we al zeiden; we kunnen niet zonder hulp. Help jij ons om zoveel mogelijk vrouwen (en mannen) uit de seksindustrie te stappen?